Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Μέτρα Προστασίας από τον COVID-19

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 16:24
Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Εξαιτίας των έκτακτων μέτρων που επιβάλλονται για την αναχαίτιση της μετάδοσης του ιού COVID-19, και δεδομένου ότι υπάρχει οδηγία να αποφεύγονται οι συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, η Συντονιστική Επιτροπή του ΠΜΣ αποφάσισε σήμερα το πρωί (9/3/2020) την προσαρμογή των μαθημάτων του Σαββατοκύριακου 14 και 15 Μαρτίου 2020 ως εξής:
 
Δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα με φυσική παρουσία φοιτητών και διδασκόντων. Αντ’ αυτού, οι διδάσκοντες θα βιντεοσκοπήσουν τις διαλέξεις τους, οι οποίες θα αναρτηθούν, μαζί με τις αντίστοιχες παρουσιάσεις στο eclass. Αν από το μάθημα προκύψουν απορίες, μπορείτε να τις μεταφέρετε στους διδάσκοντες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το υπόλοιπο υλικό των μαθημάτων, εγχειρίδια, ασκήσεις, εργασίες κ.λπ. θα αναρτηθεί κατά τα γνωστά, μετά τις διαλέξεις.
 
Λυπούμαστε για την αναστάτωση, αλλά είναι αυτονόητο ότι η διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας αποτελεί αυτή τη στιγμή την μέγιστη προτεραιότητα του Ιδρύματος και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών. Σε κάθε περίπτωση, σας καλούμε να παρακολουθείτε τις σχετικές ανακοινώσεις των αρμοδίων Αρχών σχετικά με τη λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, καθώς και τις Ανακοινώσεις του Προγράμματος.
 
Τέλος, κατόπιν απόφασης των Πρυτανικών Αρχών του ΕΚΠΑ, όλες οι υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα παραμείνουν κλειστές την Πέμπτη 12/3 και Παρασκευή 13/3, καθώς θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους του χώρους του Πανεπιστημίου. Για τον λόγο αυτό η επικοινωνία σας μαζί μας δεν θα είναι εφικτή με κανένα τρόπο. Μπορείτε να αποστέλλετε email για κάθε θέμα που σας απασχολεί (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Γραμματεία ΠΜΣ), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Υποστήριξη εκπαιδευτικής διαδικασίας), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Οικονομικά θέματα), τα ερωτήματά σας ωστόσο θα απαντηθούν με σειρά προτεραιότητας από τη Δευτέρα 16/3/2020.
 
Με την ευχή αυτή η περιπέτεια να τελειώσει σύντομα και με τις ελάχιστες δυνατές επιπτώσεις για όλους τους κατοίκους πλανήτη, παραμένουμε στη διάθεσή σας και σε αναμονή νέων εξελίξεων.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 13:44