Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Ανοιχτή διάλεξη από το Δρ Γκίκα Μαγιορκίνη

Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 19:24
Κατηγορία: Ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο των διαλέξεων του Χειμερινού Εξαμήνου για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης  ανοιχτή διάλεξη από τον Δρ. Γκίκα Μαγιορκίνη, επίκουρο καθηγητή στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ.

Η διάλεξη πρόκειται να έχει διάρκεια μίας ώρας και να καλύψει ύλη του μαθήματος "Ανθρωπιστικές - Διεθνείς Κρίσεις & Βιολογικοί Κίνδυνοι" που προβλέπεται από το Πρόγραμμα Σπουδών του ΠΜΣ για την ΅Ειδίκευση "Στρατηγικές Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων στους Διοικητικούς και Αναπτυξιακούς Τομείς".

Ο σύνδεσμος για τη ζωντανή παρακολούθηση της διάλεξης είναι: https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=mf1ccc153ae44ffbacdae73841ee4d198, η παρακολούθηση είναι ανοιχτή για όλους και προϋποθέτει σύντομη διαδικασία εγγραφής.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 11:43

Πολυμέσα