logo
 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
  ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΔΙΟΥ
 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
  ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Καινοτομια

Αντικείμενα Σπουδών μοναδικά με σύγχρονη αντίληψη και μεθόδους που περιλαμβάνουν Κύκλους Σεμιναρίων και Ειδικές Δραστηριότητες, επιτυγχάνοντας Ειδίκευση στην πράξη.

Ευελιξια

Δυνατότητα επιλογής μεταξύ 3 Ειδικεύσεων, εναλλακτικές μέθοδοι διαδασκαλίας για εργαζόμενους, Κύκλοι Επιμόρφωσης για κάθε ενδιαφερόμενο και οικονομική ευελιξία

 

Αποστολη στην Ταϊβαν

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προβληματισμός επικρατεί στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα σχετικά με την επάρκεια της  αντισεισμικής θωράκισης κατασκευών μετά την εκδήλωση ιδιόμορφων καταστροφών που υπέστησαν σημαντικά κτίρια από το σεισμό Μ 6.4 στην πόλη Haulian της Ταϊβάν (6.2.2018), τον οποίο προκάλεσε η ενεργοποίηση ενός πλάγιο-ανάστροφου ρήγματος.

Ειδικότερα πολλά κτίρια αντισεισμικής κατασκευής υπέστησαν εντυπωσιακές ανατροπές, ως αποτέλεσμα ενός ισχυρού κατακόρυφου παλμού, επιτάχυνσης > 1g, που προκάλεσε εκτίναξη των κτιρίων στον αέρα, εφελκυσμό, και θραύση του οπλισμού. Στη συνέχεια και σχεδόν ταυτόχρονα ένας εξίσου ισχυρός οριζόντιος παλμός προκάλεσε τη χωρίς αντίστασή ανατροπή τους.

> Περισσότερα

Προκηρυξη θεσεων 2018-2019

Προκυρηξη 2018

Η νέα Προκήρυξη για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 είναι διαθέσιμη εδώ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να υποβάλλετε στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού την ειδική ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΜΣ

Νέα, Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Projects και Επιτεύγματα του ΠΜΣ και των ανθρώπων που το απαρτίζουν

ΧΟΡΗΓΟΙ

ETE Logo GR

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Επικαιρότητα

 • Η επιλογή του συγκεκριμένου ΠΜΣ είναι μία από τις καλύτερες που έχω κάνει στη ζωή μου. Οι γνώσεις που αποκόμισα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και οι διδάσκοντες και το επιστημονικό προσωπικό ήταν πάντα δίπλα μας σε όλο αυτό το ταξίδι. Το υλικό που προσφέρεται, καθώς και οι εργασίες που σε βάζουν σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης συντελούν θετικά σε μία υπέροχη εμπειρία μάθησης, που συμπληρώνεται με τις ενδιαφέρουσες και άρτια δομημένες ασκήσεις πεδίου.
  Σταύρος Μπιρμπιλόπουλος Απόφοιτος του ΠΜΣ
 • Εξαιρετικό ΠΜΣ με βιωματικό τρόπο και μέσα διδασκαλίας. Μια καταπληκτική εμπειρία που προσφέρει ουσιαστικές γνώσεις σε ένα υπέροχο περιβάλλον με αξιαγάπητους ανθρώπους που το πλαισιώνουν.
  Χρυσάνθη Σοφιανοπούλου Απόφοιτη του ΠΜΣ
 • Ξεπεράστηκε κάθε προσδοκία μου από πλευράς ενδιαφέροντος, ποιότητας και υποστήριξης.
  Κατερίνα Σπυροπούλου Απόφοιτη του ΠΜΣ
 • Μια υπέροχη εμπειρία! Σαν απόφοιτη πια από το δικό μας ΠΜΣ... νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη τόσο για τις σημαντικές γνώσεις που απέκτησα, όσο και για την αγάπη, εκτίμηση και φιλία που απλόχερα μας έδωσαν ΟΛΟΙ όσοι απαρτίζουν την επιστημονική και οργανωτική ομάδα του προγράμματος.
  Πολυξένη Παρά Απόφοιτη του ΠΜΣ