Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Monday, 14 November 2016 15:13

Σεμινάριο Εισαγωγής στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών - GIS

Tagged under

Στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου 2016 ένας ακόμα κύκλος Σεμιναρίου Εισαγωγής στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών - GIS με εισηγήτρια την Δρ Αντωνίου Βαρβάρα.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν οι συμμετέχοντες να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών και να εξασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες αποκτώντας μία σχετική εξοικείωση στη χρήση τους.

Τα αντικείμενα του σεμιναρίου ήταν στοχευμένα στις κατευθύνσεις του ΠΜΣ και αφορούσαν στην εισαγωγή χωρικών και περιγραφικών δεδομένων, δημιουργία-συμπλήρωση-ενημέρωση βάσης δεδομένων, θεματική χαρτογραφία και δημιουργία χάρτη.

Ο επόμενο προγραμματισμένος κύκλος θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2016 και θα αφορά την Κατεύθυνση 1 “Στρατηγικές διαχείρισης καταστροφών & κρίσεων” ενώ σχεδιάζεται ακόμα ένα για την ίδια κατεύθυνση στις αρχές του 2017.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθείστε μας

Twitter Feeds