Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Monday, 14 May 2018 13:09

To ΠΜΣ στο 2ο Καποδιστριακό Αγώνα Δρόμου

Tagged under

Με πλήθος από Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και Στελέχη το ΠΜΣ "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων" συμμετείχε ενεργά στο 2ο Καποδιστριακό Αγώνα Δρόμου που διοργανώθηκε στις 13 Μαΐου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Aθλητισμού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ζωγράφου και του Δήμου Καισαριανής.

Σκοπός της δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση του κόσμου σε πάσχουσες κοινωνικές ομάδες και η προσφορά βοήθειας σε αυτές, μέσα απο την ευγενή άμιλλα. Για το λόγο αυτό οι συμμετέχοντες στον αγώνα κλήθηκαν  να συνεισφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας ή εναλλακτικά αντίτιμο 5€ που θα διατεθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού "Η Κιβωτός του Κόσμου".

Το ΠΜΣ μετά από κάλεσμα σε ευρεία συμμετοχή συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διαρκείας από τους συμμετέχοντες και χρησιμοποίησε άψυχους και ανθρώπινους πόρους για την στήριξη της δράσης.

Η δράση μαγνητοστκοπήθκε από τα UAVs και την κάμερα του ΠΜΣ. Παρακάτω το σχετικό video και επιλεγμένο φωτογραφικό υλικό.

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθείστε μας

Twitter Feeds