Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Monday, 23 April 2018 15:32

To ΕΚΠΑ σε Διδυμότειχο και Σαμοθράκη

"Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει πρωτίστως εθνικό ρόλο και οφείλει να συνδράμει σε κοινωνικά θέματα που αντιμετωπίζει όλη η Ελλάδα, κυρίως η Περιφέρεια και ειδικά οι μεθόριες περιοχές".

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Ευθύμης Λέκκας σε σειρά εκδηλώσεων υψηλού συμβολισμού που πραγματοποιήθηκαν στο Διδυμότειχο και στη Σαμοθράκη στις 20-21 Απριλίου, με θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη, στην εκπαίδευση, στην πολιτική προστασία, στην ασφάλεια και στην υγεία των πολιτών.


Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, Βουλευτές της περιοχής, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης,  ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και Δήμαρχοι και αντιπροσωπείες Δημοτικών Αρχών από όλη την Επικράτεια.

"Το ΕΚΠΑ", σημείωσε ο Ευθύμης Λέκκας "θα συνδράμει επιστημονικά και τεχνικά, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα σχεδιασμού και υλοποιήσεις έργων, έτσι ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητά τους, προς όφελος των ακριτών κατοίκων".


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθείστε μας

Twitter Feeds