Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Tuesday, 03 April 2018 10:18

Τελετή ορκωμοσίας Αποφοίτων ΠΜΣ

Tagged under

Στην κατάμεστη Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του ΕΚΠΑ "Κωστής Παλαμάς" πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου η Τελετή ορκωμοσίας των Αποφοίτων του ΠΜΣ "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων".

Στην τελετή παρέστησαν ο Αναπληρωτής Πρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διεθνών Σχέσεων καθηγητής Κωνσταντίνος Μπουραζέλης, ο Διευθυντής του ΠΜΣ καθηγητής Ευθύμης Λέκκας, ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Νίκος Βούλγαρης, οι καθηγητές - επίτιμα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του ΠΜΣ Παναγιώτης Καρύδης και Ηλίας Μαριολάκος και πλήθος συγγενών και φίλων.

Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή ορκωμοσίας ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, η πρώην Πρόεδρος της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής Περιβάλλοντος και της Υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων της Βουλής Δρ. Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και εκπρόσωποι του ΓΕΕΘΑ και του Πυροσβεστικού Σώματος.

"Η διαφορετική επιστημονική προέλευση και οπτική καθενός από την κοινότητα που έχουμε χτίσει αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα τόσο σε επιστημονικό, όσο και επιχειρησιακό επίπεδο" τόνισε ο Δρ. Λέκκας στο χαιρετισμό του, αναφερόμενος στην τεράστια επιτυχία του ΠΜΣ και των αποφοίτων του. "Την κοινότητα αυτή προσδοκούμε να διευρύνουμε και να ισχυροποιήσουμε προς όφελος της επιστήμης, αλλά κυρίως της κοινωνίας"

Απονομές (video): https://youtu.be/F9WjywuY5B8
Ομιλία καθηγητή Ευθύμη Λέκκα (video): https://youtu.be/DxFkN1qqrX0
Χαιρετισμός Αναπληρωτή Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Διεθνών Σχέσεων καθηγητή Κωνσταντίνου Μπουραζέλη (video): https://youtu.be/fqpD9i2kSbo
Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Καπάκη (video): https://youtu.be/cu_G4Ru9YxI
Χαιρετισμός Ομότιμου Καθηγητή Ε.Μ.Π. Παναγιώτη Καρύδη (video): https://youtu.be/TTEAcc4OmQs
Χαιρετισμός Ομότιμου Καθηγητή Ε.Κ.Π.Α. Ηλία Μαριολάκου (video): https://youtu.be/iRf9hiP3OTQ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθείστε μας

Twitter Feeds