Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Wednesday, 09 November 2016 10:30

Ορκωμοσία των Πρώτων Αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» και Υποδοχή Νεοεισαχθέντων Φοιτητών

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» συγχαίρει τους πρώτους απόφοιτούς του!

Στις 2 Νοεμβρίου 2016, στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έγινε η ορκωμοσία των πρώτων Πτυχιούχων του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης, οι οποίοι παρουσίασαν τις Πτυχιακές τους εργασίες τον Οκτώβριο του 2016.

Με την ευκαιρία της αποφοίτησης, αλλά και την εισαγωγή της νέας, τρίτης σειράς φοιτητών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, το βράδυ της ίδιας μέρας παρατέθηκε δεξίωση στο Εντευκτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Κωστής Παλαμάς», παρουσία των αποφοίτων, παλαιότερων και νέων φοιτητών, διδασκόντων και εκπροσώπων φορέων σε εγκάρδια ατμόσφαιρα.

Συγχαίρουμε και πάλι τους αποφοίτους και προσδοκούμε την επαφή μαζί τους σε ακαδημαϊκό, επαγγελματικό και ανθρώπινο επίπεδο.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθείστε μας

Twitter Feeds