Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Έρευνα Ερωτηματολογίου για την πανδημία SARS-CoV-2

Tuesday, 24 November 2020 09:48

Οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της έξαρσης της εξάπλωσης του SARS-CoV-2 εξακολουθούν να επηρεάζουν τις ζωές μας. Με την έρευνα αυτή προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις αντιλήψεις και τις συμπεριφορές του κοινού για τον COVID 19. Η συμμετοχή σας στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα μας βοηθήσει σημαντικά.

Η έρευνα διεξάγεται από το ΠΜΣ "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε με τη Δρ Σπέη Φοίβη, ΠΜΣ Διαχείριση Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Το ερωτηματολόγιο είναι αναρτημένο στο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPP0xo5oxp6DbA6j_9yRhqCu-4dG-u3PE4428O3w9V42LY5A/viewform και  ακολουθεί τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες για ερωτηματολόγια αντίληψης διακινδύνευσης σε περιπτώσεις έξαρσης μεταδοτικών νοσημάτων (ECOM 2015).

Εμπιστευτικότητα:
Σε ότι αφορά την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα τηρηθεί μυστικότητα και ανωνυμία. Οι απαντήσεις είναι αυστηρά εμπιστευτικές και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς πέραν από αυτούς της έρευνας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.

 

Last modified on Monday, 30 November 2020 11:06