Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Thursday, 22 February 2018 15:33

"Αντιμετωπίζοντας τις φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές και στο χώρο του σχολείου"

Σεμινάριο με θέμα "Αντιμετωπίζοντας τις φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές και στο χώρο του σχολείου" πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Μαρτίου με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βαρβάρας Πετρίδου, σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, το ΠΜΣ "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων", τον Ο.Α.Σ.Π. και τις Διευθύνσεις Α' και Γ΄Αθήνας.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υποστήριξης των καθηγητών που αναλαμβάνουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της ενδυνάμωσης στο έργο τους. 60 εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν το σεμινάριο την Παρασκευή στο 9 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο "Ιωάννης Δρακόπουλος" του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος και το Σάββατο 10 Μαρτίου στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου.

Εισηγήσεις στο σεμινάριο έγιναν από τους: Δρ. Ευθύμη Λέκκα, Δρ. Νίκο Βούλγαρη, Δρ. Μιχάλη Διακάκη, Δημήτρη Θεοδοσόπουλο, Ειρήνη Κραμπή, Δρ. Γιώργο Μουζάκη, Δρ. Ασημίνα Κούρου, Αναστασία Ιωακειμίδου, Μαρία Πανουτσοπούλου και Μαρία Μανουσάκη.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθείστε μας

Twitter Feeds