Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Τελετές Ορκωμοσίας και Απονομής

Monday, 06 February 2023 11:46

Τη διαδικτυακή τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων του ΠΜΣ "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων" που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, ακολούθησε εκδήλωση απονομής τίτλου Σπουδών το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου για όσες και όσους από αυτούς είχαν τη δυνατότητα να παραβρεθούν.

Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, παλιοί και νέοι απόφοιτοι, διδάσκοντες, στελέχη και φίλοι του Μεταπτυχιακού συγκεντρώθηκαν σε μία τελετή χαράς και υπερηφάνειας για όλους.

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ, Καθηγητής Ευθύμης Λέκκας, οι διδάσκοντες και τα στελέχη του Προγράμματος εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αποφοιτήσαντες και την αισιοδοξία μας για τη διεύρυνση της κοινότητας των αποφοίτων μας. Μίας ζωντανής, συνεκτικής και δραστήριας διακλαδικής κοινότητας επιστημόνων με κοινές ευαισθησίες.

Την τελετή απονομών ακολούθησε εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία συγκέντρωσε επιπλέον ανθρώπους από την Επιστημονική Κοινότητα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Πολιτική Ηγεσία της Χώρας, το Κοινοβούλιο, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Επιστημονική και Ερευνητική Κοινότητα, τα Σώματα Ασφαλείας και πλήθος φίλους του ΠΜΣ.

Πλήρες φωτογραφικό υλικό από την τελετή είναι διαθέσιμο εδώ.

Last modified on Tuesday, 07 February 2023 12:04