Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 18:14

Υπότροφοι "Αριστείδης Μουζακίτης"

Η Επιστημονική Συντονιστική Επιτροπή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων" αποφάσισε, την 25η Αυγούστου 2017, την ετήσια χορήγηση δύο υποτροφιών σε Στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος που έχουν αποφοιτήσει από τη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας την τελευταία τετραετία, στη μνήμη του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Μουζακίτη Αριστείδη, ο οποίος κατέληξε μετά από βαρύ τραυματισμό κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Ο Αριστείδης Μουζακίτης ήταν πτυχιούχος Γεωλόγος του Πανεπιστημίου Πατρών και προσφάτως είχε εγγραφεί στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων». Επρόκειτο για ένα νέο επιστήμονα, τον οποίο διέκρινε η εργατικότητα και το ήθος, αλλά και η έντονη επιθυμία για επιστημονική κατάρτιση και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, και τον οποίο θα θυμόμαστε πάντα.

Είναι τιμή για το ΠΜΣ το γεγονός ότι ένας σημαντικός αριθμός Στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος υποστήριξε την απόφαση της Επιστημονικής Συντονιστικής Επιτροπής, υποβάλλοντας αίτηση για τη χορήγηση της υποτροφίας.

Οι υπότροφοι για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 επιλέχθηκαν με βάση το βαθμό αποφοίτησής τους από την Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και είναι οι κάτωθι:

  1. Υποπυραγός Γιώργος Αριστείδης
    Βαθμός αποφοίτησης: 19,563 / Έτος αποφοίτησης: 2014)
  1. Ανθυποπυραγός Σακκάς Γεώργιος
    (Βαθμός αποφοίτησης: 19,425 / Έτος αποφοίτησης: 2015)

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθείστε μας

Twitter Feeds