Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Έρευνα Ερωτηματολογίου για τη νόσο COVID-19

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 20:42
Κατηγορία: Ανακοινώσεις

Οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της έξαρσης της εξάπλωσης του SARS-CoV-2 εξακολουθούν να επηρεάζουν τις ζωές μας. Με την έρευνα αυτή προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις αντιλήψεις και τις συμπεριφορές του κοινού για την COVID 19. Η συμμετοχή σας στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα μας βοηθήσει σημαντικά."

Η έρευνα διεξάγεται από το ΠΜΣ "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε με τη Δρ Σπέη Φοίβη, ΠΜΣ Διαχείριση Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το ερωτηματολόγιο είναι αναρτημένο στο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPP0xo5oxp6DbA6j_9yRhqCu-4dG-u3PE4428O3w9V42LY5A/viewform και  έχει ακολουθήσει τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες για ερωτηματολόγια αντίληψης διακινδύνευσης σε περιπτώσεις έξαρσης μεταδοτικών νοσημάτων (ECOM 2015).

Εμπιστευτικότητα:
Σε ότι αφορά την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα τηρηθεί μυστικότητα και ανωνυμία. Οι απαντήσεις είναι αυστηρά εμπιστευτικές και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς πέραν από αυτούς της έρευνας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 22:02