Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Αποτελέσματα Αξιολόγησης Αιτήσεων για τη Χορήγηση Απαλλαγής Διδάκτρων σύμφωνα με το Ν. 4485/2017

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 13:39
Κατηγορία: Ανακοινώσεις

Στο έγγραφο παρατίθενται τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων απαλλαγής από τα τέλη φοίτησης των φοιτητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» για το Ακαδ. Έτος 2020-21 όπως αυτά ορίστηκαν από την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης του ΠΜΣ στο πλαίσιο της Συνεδρίασης της 27ης Νοεμβρίου 2020 και επικυρώθηκαν από τη Συντονιστική Επιτροπή του ΠΜΣ στο πλαίσιο της Συνεδρίασης της 1ης Δεκεμβρίου 2020.

Επισημαίνονται τα ακόλουθα:

  • Οι αιτούντες των οποίων η αίτηση έγινε δεκτή δεν απαιτείται να προβούν σε καμία περαιτέρω ενέργεια.
  • Οι αιτούντες των οποίων η αίτηση απορρίφθηκε μπορούν να υποβάλουν γραπτώς ένσταση επί των αποτελεσμάτων της διαδικασίας επιλογής των δικαιούχων μέσω email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στην Γραμματεία του ΠΜΣ έως την Δευτέρα 7/12/2020.

Μετά το πέρας της περιόδου ενστάσεων:

  • οι αιτούντες οι οποίοι δεν είναι δικαιούχοι της υποτροφίας και οι οποίοι κατά την εγγραφή τους στο ΠΜΣ δήλωσαν υπεύθυνα ότι στην περίπτωση αυτή δεν επιθυμούν να παραμείνουν φοιτητές θα διαγραφούν αυτόματα χωρίς να απαιτείται να προβούν σε καμία περαιτέρω ενέργεια.
  • οι αιτούντες οι οποίοι δεν είναι δικαιούχοι της υποτροφίας και οι οποίοι κατά την εγγραφή τους στο ΠΜΣ δήλωσαν υπεύθυνα ότι στην περίπτωση αυτή επιθυμούν να παραμείνουν φοιτητές καταβάλλοντας δίδακτρα θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με το Τμήμα Οικονομικών του ΠΜΣ (κα Τσιούμα Βιβή, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 7274783 (τηλεφωνική επικοινωνία κατόπιν ραντεβού που θα οριστεί μέσω email), ώστε να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Το έγγραφο είναι διαθέσιμο εδώ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 14:00