Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Alpha Bank Logo

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Αναβολή Συνεδρίου Cities on Volcanoes

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 13:30
Κατηγορία: Ανακοινώσεις

Καθώς η εξάπλωση της πανδημίας έχει αυξηθεί και επιταχυνθεί παγκοσμίως, ενεργοποιώντας περαιτέρω μέτρα προστασίας καικαι περιορισμούς στα διεθνή ταξίδια, η τοπική οργανωτική επιτροπή COV11 (LOC), η εκτελεστική επιτροπή IAVCEI, και οι Επίτροποι πόλεων και ηφαιστείων (CAV) αποφάσισαν να αναβάλουν τη συνάντηση COV11 στο Ηράκλειο για τις 14-18 Ιουνίου 2021. Αυτή η αλλαγή έγινε λαμβάνοντας υπόψην πρωτίστως την ασφάλεια των αντιπροσώπων.

Τις επόμενες εβδομάδες, θα δημοσιευτεί αναθεωρημένο χρονοδιάγραμμα με προθεσμίες για υποβολή περιλήψεων και εγγραφή, όπου θα δοθεί και νέα ημερομηνία επανεκτίμησης της παγκόσμιας κατάστασης.

Το 11o Cities on Volcanoes διοργανώνεται σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης, τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας και την Ένωση Ελλήνων Ωκεανογράφων υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Περισσότερα

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 14:21