Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

Το Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος τίμησε τον Μανώλη Γλέζο

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 17:42
Κατηγορία: Δραστηριότητες
Το Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος τίμησε και ευχαρίστησε τον Μανώλη Γλέζο για την προσφορά του στην ανάδειξη του ρόλου και της σημασίας της Γεωλογίας και για την αδιάλειπτη δράση του σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος την Πέμπτη 14 Μαρτίου.
Το χαιρετισμό του Μανώλη Γλέζου και την προσφώνηση του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθανάσιου - Μελέτιου Δημόπουλου ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών Ιωάννη Εμμανουήλ και τον Πρόεδρο του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος Ευθύμη Λέκκα.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και ευγνωμοσύνης, το -άγνωστο για τους πολλούς- έργο του Μανώλη Γλέζου στον τομέα της Γεωλογίας παρουσίασαν ο Καθηγητής Απόστολος Αλεξόπουλος και ο Ομότιμος Καθηγητής Ηλίας Μαριολάκος, ενώ την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Καθηγητής Ευθύμης Λέκκας στην εγγονή του αγωνιστή.
Με την παρουσία τους τίμησαν το Μανώλη Γλέζο η Γενική Γραμματέας Περιβάλλοντος & Ενέργειας Χριστίνα Μπαριτάκη, οι πρώην Υπουργοί Παναγιώτης Κουρουμπλής και Γιάννης Μπαλάφας, Γεωεπιστήμονες, φίλοι και πλήθος κόσμου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 21:17