Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών Κρίσεων
ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Τελετή Ορκωμοσίας Αποφοίτων, 26.02.2021

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 15:44
Κατηγορία: Δραστηριότητες

Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε σήμερα 26 Φεβρουαρίου η τελετή Ορκωμοσίας για 69 απόφοιτους του ΠΜΣ "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων".

Από το χώρο εργασίας ή κατοικίας τους 68 απόφοιτοι του ΠΜΣ έδωσαν το παρόν στην τελετή, ενώ η κυρία Έλλη Τουλιάτου εκφώνησε τον όρκο από τις εγκαταστάσεις του Προγράμματος στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ.

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ, καθηγητής Ευθύμης Λέκκας, αφού συνεχάρη τους απόφοιτους, υπογράμμισε την διάδραση και ζύμωση μεταξύ των διδασκόντων και των μεταπτυχιακών φοιτητών, βασικό συστατικό μοναδικότητας του Μεταπτυχιακού. Έκανε αναφορά στους δεκάδες πτυχιούχους του Προγράμματος που έχουν πλέον ως εργασιακό αντικείμενο το αντικείμενο Σπουδών τους στο ΠΜΣ.

Η κυρία Αναστασία Πατσούρα υπογράμμισε με τη σειρά της τη σημασία του διεπιστημονικού χαρακτήρα του Προγράμματος.

Ο καθηγητής Ευθύμης Λέκκας κάλεσε τους απόφοιτους για σχόλια, προτάσεις και υποδείξεις, ενώ δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της επικοινωνίας και τη διοργάνωση εκ νέου, δραστηριοτήτων που απαιτούν φυσική παρουσία, όπως τα εντατικά σεμινάρια υπαίθρου, μετά τη λήξη της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 19:48